Handspinnen met diverse wielen: Louet, Ashford, Majacraft

Handspinnerij met mogelijkheden: voor elke toepassing en spinner zijn wiel

Louet : wielen: europa in zijn volle kracht en glorie

Wielen van zeer nabij: vertellen over duurzaamheid, robuustheid en kracht.  Spinnewielen voor het leven, net als onze kleigrond.  Steeds herstelbaar en doorgegeven van moeder op dochter, van vader op zoon.  Ontstaan in het begin van de jaren 70 van de vorige eeuw en vandaag nog in omloop.  En toch zeer hedendaags : met 1 wiel de S10C kan u alle kanten uit van beginner tot gevorderde spinner.  De scotch tension 5 spaken S10 bijvoorbeeld: het productiewiel bij uitstek.  Prijs-kwaliteit niet te evenaren.  De kleine Victoria: je reisspinnewiel en vriend, makkelijk mee te nemen in een rugzak, zelfs op het vliegtuig.

Ashford wielen: wereldwijde beststellers

Licht in gewicht dank zij de lichte houtsoorten en kunststof onderdelenl. De kiwi ongelakt: perfect voor beginners. De Asford Traditional of Elisabeth: laat je wegdromen naar de sprookjes en kastelen: waar spinnen niet weg te denken is.  Deze wielen laten toe zeer luchtig te spinnen vanuit de lange lont.  Allen komen ze als bouwkit naar je toe.  Volgers van nternationale spin-alongs: deze wielen mogen niet ontbreken in je assortiment.

Majacraft wielen: topstukken voor je interieur.

De schoonheid van het Nieuw-Zeelandse hout, het spin- en hout-ambacht: beiden komen ze hier samen.  Met de innovatieve spin mogelijkheden van de wielen, kan je alles aan. De uitgebreide set aan vluchten en spinschijven met diverse ratio's : spinnen van kantbreiwerk tot de meest creatieve draden.  Van wol tot papier en alles daar tussenin. Draden uit alle mogelijke materialen : van vilt over bloemen.  Kortom wielen voor spinners die hun creatief talent onbeperkt willen inzetten.  Dank zij de handen, het materiaal en het wiel: ongeëvenaard veelzijdig.